Onderstaande activiteiten worden altijd afgestemd op jouw (hulp)vraag en thema.

Individuele sessies Psychosociale Beeldende Therapie zijn gericht op volwassenen (vanaf 18 jaar).

Genoemde prijzen zijn per persoon, inclusief 21% btw. Koffie/thee en alle materialen zijn inbegrepen.

 

Maak je keuze, door op 'in winkelwagen' te klikken. Een 'bestelling' doen betekent dat je een aanvraag hebt gedaan, daarna krijg je een e-mailbericht met bevestiging van je aanvraag. Afspraken, o.a. over datum en tijdstip worden in afstemming met jou gemaakt, waarna je uitgenodigd wordt voor een activiteit met een groep of een (eerste) individuele sessie.

Via e-mail ontvang je daarna de factuur. 

 

I.v.m. de corona - maatregelen kunnen sessies en activiteiten ook online georganiseerd via MDO-Beeldbellen van Caresharing. Dit is AVG-proof en gemakkelijk in gebruik. Laat het me weten als je het Beeldbellen graag eerst even wil uitproberen, ik help je graag. 

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook eerst even bellen, appen, of een (email) bericht sturen.

Individuele sessies en activiteiten

Een beeld dat je maakt, zegt veel meer dan woorden kunnen doen. In een eerste sessie doen we een ontspanningsoefening en maak je een eenvoudig beeld, door iets te tekenen, schilderen of boetseren. Ervaring is niet nodig, en ik begeleid je in je proces. Een eerste sessie levert vaak al veel inzicht op, waar je zelf mee verder kunt. 

Meer creatieve en kunstzinnige oefeningen kunnen in volgende sessies tot werkelijke transformatie leiden, waarin je een grotere vrijheid kunt gaan ervaren.

Samen plannen we een datum en tijdstip, op een doordeweekse dag, tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Een sessie duurt 1 -1,5 uur.

Prijs is 85 euro. Dit is inclusief koffie/thee en ook alle materialen zijn inbegrepen. 

Als het nodig of gewenst is kan de sessie ook online worden gedaan, dit gebeurt doen we via MDO beeldbellen van Caresharing. Dit is veilig (AVG-proof), en je hoeft hiervoor niets te installeren. Je krijgt via een email-bericht een link toegezonden, die hoef je enkel aan te klikken. Natuurlijk kunnen we dit ook eerst even samen uitproberen.

Indien gewenst is het mogelijk om een pakket met materiaal samen te stellen, voor de prijs van 24,95 euro. Deze kan worden opgehaald. Verzenden en bezorgen is mogelijk, op eigen kosten en risico.

De 1e sessie is een intake. Op basis van jouw (hulp)vraag volgen 3 sessies waarin je meerdere opdrachten krijgt, om met verschillende materialen, meerdere beelden te maken. Zo verdiep je je in je thema, en kan gewenste verandering bij jezelf ervaren & doorleefd worden. De 5e sessie is een evaluatie. Daarna is het mogelijk zelf verder te gaan, of indien gewenst, nog een serie of een individuele sessie te plannen. 

Wanneer je de sessies zelf betaalt, bijvoorbeeld omdat vergoeding van jouw zorgverzekering niet mogelijk is, krijg je korting. Totaalprijs is dan niet 425 euro, maar 350 euro. Koffie/thee en alle materialen zijn inbegrepen.

De sessies vinden plaats in de ruimte van Mijn Ateliertje en duren 1 - 1,5 uur. Afspraken worden samen met jou ingepland op een doordeweekse dag.

Online is ook mogelijk en gaat via MDO beeldbellen van Caresharing, zo kunnen afspraken altijd doorgaan. 

Ter verdieping kun je individueel ook een serie van 5 sessies komen doen, waarbij een thema centraal staat. Door meerdere creatieve en kunstzinnige opdrachten, kan een werkelijke verandering in je leven ervaren en doorleefd worden. De 5e sessie is een creatieve evaluatie.

Voorbeelden zijn:
* Jij en de wereld
* Kracht van verlies
* Jeugd in beeld
* Jouw loopbaan

Wanneer je de sessies zelf betaalt, bijvoorbeeld omdat vergoeding van jouw zorgverzekering niet mogelijk is, krijg je korting. Totaalprijs is dan niet 425 euro, maar 350 euro.

De prijs is inclusief koffie/thee en alle materialen.

Groepsactiviteiten

 

Workshops en creatieve activiteiten met een thema worden georganiseerd voor een kleine groep, maar deze kunnen ook individueel worden gevolgd, of online. Op aanvraag kan een workshop met gewenst thema, en materiaal, ook worden ontwikkeld.

Groepsactiviteiten en creatieve workshops kunnen niet (deels) worden vergoed uit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeringen. 

 

De volgende creatieve activiteiten zijn reeds ontwikkeld en kan op gewenste datum worden gepland:

Wat is voor jou (nu) belangrijk? Misschien vind je eerlijkheid belangrijk, of bijvoorbeeld openheid. Of liefde & verbinding? Waarden geven een richting aan waarlangs jij je keuzes maakt. Waarden geven betekenis aan je leven. Meer bewustwording van jouw waarden, helpt je, je eigen – waarde te leven.

 

Kleur bekennen gaat over dat je je uit, dat je laat zien wat jouw waarde is, waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Deze ochtend breng je je waarde(n) in beeld door collagetechnieken en met acrylverf op een schilderdoek, vormen en kleuren aan te brengen die passen bij jouw waarden. Ben je ook benieuwd naar jouw waarden? Doe mee met deze kleurrijke, boeiende thema – activiteit!
Prijs is 55 euro, incl. 21% btw, koffie / thee, iets lekkers en alle materialen zijn inbegrepen (45,45 euro excl. btw).

Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.


Online

Wanneer deze workshop online wordt gevolgd, krijg je na aanmelding en betaling een link met een wachtwoord via e-mail toegezonden. Meedoen is eenvoudig: je klikt op de link en bent meteen op het MDO beeldbellen - scherm waar je je wachtwoord in kunt voeren. Je hoeft niets te installeren. MDO beeldbellen van Caresharing is volledig veilig (AVG proof), en werkt het beste op een laptop / computer (met microfoon en camera) met een goede verbinding, op Chrome, Chromium, Firefox en Edge. 


Materiaal

Heb je geen materialen in huis?

Voor 24,95 (incl. 21% btw) is een pakket af te halen bij Mijn Ateliertje, waarmee je de workshop kunt volgen. Inhoud pakket: 1 schilders doek 40 x 40 cm, gesso,  Koffertje met 8 kleuren Galeria acrylverf van Winsor & Newton, 2 penselen, 2 paletmesjes, potlood, gum, en daarbij krijg je 1 grote kwast cadeau. Je hebt dan alleen nog 1 of meer tijdschriften nodig. Verzenden/bezorgen van het pakket is ook mogelijk, op eigen kosten en risico. 

De weg van wens naar werkelijkheid lijkt iets magisch.

Iedere wens heeft het van nature in zich, zich te willen vervullen. Maar kun je dan ook elke wens in vervulling laten gaan? Je hebt het vast al eens ervaren, dat er iets wat je graag wilde, je ook werkelijk kreeg. Wat heb jij toen gedaan en gelaten? Waar had je wel en geen invloed op? We kunnen bedenken hoe jij je wens in vervulling kunt laten gaan, maar beelden die je zelf maakt, zeggen je veel meer dan woorden kunnen doen, ook over wat jij nodig hebt. Wil jij je ook laten verrassen door wat een beeld jou laat zien? Meld je dan aan voor deze boeiende, creatieve thema – activiteit! 

Prijs is 55 euro, incl. 21% btw, koffie / thee, iets lekkers en alle materialen zijn inbegrepen (45,45 euro excl. btw). Deze keer werken we met verschillende materialen, zoals kleurpotloden, oliepastel, soft-pastel en op schilderdoek vooral met acrylverf. 


Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.

Online

Deze workshop kan ook online worden georganiseerd, via MDO beeldbellen van Caresharing. Na aanmelding en betaling krijg je een link met een wachtwoord via e-mail toegezonden. Meedoen is eenvoudig: je klikt op de link en bent meteen op het MDO beeldbellen - scherm waar je je wachtwoord in kunt voeren. Je hoeft niets te installeren. MDO beeldbellen van Caresharing is volledig veilig (AVG proof), en werkt het beste op een laptop / computer (met microfoon en camera) met een goede verbinding, op Chrome, Chromium, Firefox en Edge. 


Materiaal

Heb je geen materialen in huis?

Voor 24,95 (incl. 21% btw) is een pakket af te halen bij Mijn Ateliertje, waarmee je de workshop kunt volgen. Inhoud pakket: 1 schilders doek 40 x 40 cm, gesso, koffertje met 8 kleuren Galeria acrylverf van Winsor & Newton, 2 penselen, 2 paletmesjes, potlood, gum, en daarbij krijg je 1 grote kwast cadeau. Verzenden/bezorgen van het pakket is ook mogelijk, op eigen kosten en risico.