Onderstaande activiteiten worden altijd afgestemd op jouw (hulp)vraag en thema.

Individuele sessies Psychosociale Beeldende Therapie zijn gericht op volwassenen (vanaf 18 jaar).

Genoemde prijzen zijn per persoon, inclusief 21% btw. Koffie/thee en alle materialen zijn inbegrepen.

 

Maak je keuze, door op 'in winkelwagen' te klikken. Een 'bestelling' doen betekent dat je een aanvraag hebt gedaan, daarna krijg je een e-mailbericht met bevestiging van je aanvraag. Afspraken, o.a. over datum en tijdstip worden in afstemming met jou gemaakt, waarna je uitgenodigd wordt voor een activiteit met een groep of een (eerste) individuele sessie.

Via e-mail ontvang je daarna de factuur. 

 

I.v.m. de corona - maatregelen kunnen sessies en activiteiten ook online georganiseerd via MDO-Beeldbellen van Caresharing. Dit is AVG-proof en gemakkelijk in gebruik. Laat het me weten als je het Beeldbellen graag eerst even wil uitproberen, ik help je graag. 

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook eerst even bellen, appen, of een (email) bericht sturen.

Individuele sessies en activiteiten

Een beeld dat je maakt, zegt veel meer dan woorden kunnen doen. In een eerste sessie doen we een ontspanningsoefening en maak je een eenvoudig beeld, door iets te tekenen, schilderen of boetseren. Ervaring is niet nodig, en ik begeleid je in je proces. Een eerste sessie levert vaak al veel inzicht op, waar je zelf mee verder kunt. 

 

Meer creatieve en kunstzinnige oefeningen kunnen in volgende sessies tot werkelijke transformatie leiden, waarin je een grotere vrijheid kunt gaan ervaren.

 

Samen plannen we een datum en tijdstip, op een doordeweekse dag, tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Een sessie duurt 1 -1,5 uur en deze vind plaats in de ruimte van Mijn Ateliertje. Prijs is 85 euro. Dit is inclusief koffie/thee en ook alle materialen zijn inbegrepen. 

Sale!

5 sessies beeldende ACT-therapie, individueel

€ 450,00 € 375,00
Sale!

5 sessies beeldende ACT-therapie, individueel

€ 450,00 € 375,00

De 1e sessie is een intake. Op basis van jouw (hulp)vraag volgen 3 sessies waarin je meerdere opdrachten krijgt, om met verschillende materialen, meerdere beelden te maken. Zo verdiep je je in je thema, en kan gewenste verandering bij jezelf ervaren & doorleefd worden. De 5e sessie is een evaluatie. Daarna is het mogelijk zelf verder te gaan, of indien gewenst, nog een serie of verder individuele sessies te plannen. 

Als vergoeding van je zorgverzekering, of andere organisatie niet mogelijk is en je voor in één keer inplannen van 5 sessies kiest, betaal je minder. Je krijgt dan een factuur met een totaalbedrag van 375 euro ipv 450 euro. Koffie/thee en alle materialen zijn inbegrepen.

De sessies vinden plaats in de ruimte van Mijn Ateliertje en duren 1 - 1,5 uur. Afspraken worden samen met jou ingepland op een doordeweekse dag, tussen 9.00 en 17.00 uur.

Sale!

Thema verdieping individueel

€ 450,00 € 375,00
Sale!

Thema verdieping individueel

€ 450,00 € 375,00

Ter verdieping kun je individueel ook een serie van 5 sessies komen doen, waarbij een thema centraal staat. Door meerdere creatieve en kunstzinnige opdrachten, kan een werkelijke verandering in je leven ervaren en doorleefd worden. De 5e sessie is een creatieve evaluatie.

Voorbeelden zijn:
* Jij en de wereld
* Kracht van verlies
* Jeugd in beeld
* Jouw loopbaan


Wanneer je de sessies zelf betaalt, omdat vergoeding van jouw zorgverzekering of een andere organisatie niet mogelijk is, krijg je korting. Totaalprijs is dan niet 425 euro, maar 350 euro.

De prijs is inclusief koffie/thee en alle materialen.

Groepsactiviteiten

 

Workshops en creatieve activiteiten met een thema worden georganiseerd voor een kleine groep, maar deze kunnen ook individueel worden gevolgd, of online. Op aanvraag kan een workshop met gewenst thema, en materiaal, ook worden ontwikkeld.

Groepsactiviteiten en creatieve workshops kunnen niet (deels) worden vergoed uit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeringen. 

 

De volgende creatieve activiteiten zijn reeds ontwikkeld en kan op gewenste datum worden gepland:

Wat is voor jou (nu) belangrijk? Misschien vind je eerlijkheid belangrijk, of bijvoorbeeld openheid. Of liefde & verbinding? Waarden geven een richting aan waarlangs jij je keuzes maakt. Waarden geven betekenis aan je leven. Meer bewustwording van jouw waarden, helpt je, je eigen – waarde te leven.

 

Kleur bekennen gaat over dat je je uit, dat je laat zien wat jouw waarde is, waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Deze ochtend breng je je waarde(n) in beeld door collagetechnieken en met acrylverf op een schilderdoek, vormen en kleuren aan te brengen die passen bij jouw waarden. Ben je ook benieuwd naar jouw waarden? Doe mee met deze kleurrijke, boeiende thema – activiteit!
Prijs is 55 euro, inclusief koffie / thee en alle materialen zijn inbegrepen.

Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.

De weg van wens naar werkelijkheid lijkt iets magisch.

Iedere wens heeft het van nature in zich, zich te willen vervullen. Maar kun je dan ook elke wens in vervulling laten gaan? Je hebt het vast al eens ervaren, dat er iets wat je graag wilde, je ook werkelijk kreeg. Wat heb jij toen gedaan en gelaten? Waar had je wel en geen invloed op? We kunnen bedenken hoe jij je wens in vervulling kunt laten gaan, maar beelden die je zelf maakt, zeggen je veel meer dan woorden kunnen doen, ook over wat jij nodig hebt. Wil jij je ook laten verrassen door wat een beeld jou laat zien? Meld je dan aan voor deze boeiende, creatieve thema – activiteit! 

Prijs is 55 euro inclusief koffie / thee, en alle materialen zijn inbegrepen. Deze keer werken we met verschillende materialen, zoals kleurpotloden, oliepastel, soft-pastel en op schilderdoek vooral met acrylverf. 


Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.

 

Kunst van Loslaten

€ 55,00

Kunst van Loslaten

€ 55,00

We maken Kunst van loslaten!

 

Ervaar hoe het is om te spelen met ecoline, en te kijken wat er ontstaat als je loslaat dat het iets moet worden, ergens op moet lijken of dat het mooi moet worden. Ecoline leent zich bij uitstek om dit eens te doen en te ervaren hoe dit voor je is. En even uit je hoofd, en iets doen en maken, is altijd heilzaam. Een cadeautje voor jezelf deze ochtend of middag!

 

Je gaat naar huis met een 'schilderij', of een paar kaarten, of een serie positieve krachtkaartjes: een reminder voor jezelf, hoe het voelde om alles even los te laten en te laten zijn wat er is. Je eigen 'kunst, van loslaten'!

 

prijs: 55 euro inclusief koffie/thee en alle materialen zijn ook inbegrepen.

Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.

 

Voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling is het zinvol je meer bewust te zijn van de kracht van je kwaliteiten. Want, je kunt nog zo goed zijn in iets, je valkuilen en allergieën liggen ook altijd op de loer, als je je bijvoorbeeld onzeker voelt.

 

Deze workshop laat je de kracht van kwaliteiten ervaren. En door te tekenen krijgt je vanuit je onbewuste, nog meer inzicht in hoe je kwaliteit nog beter uit de verf kan komen.

prijs: 55 euro inclusief btw (excl. btw is 45,45), koffie/thee en alle materialen zijn ook inbegrepen.


Op een inspirerende locatie of individueel in de ruimte van Mijn Ateliertje.

 

 

Creatieve thema-activiteiten

Voor kleine groepen (2-8 personen), worden met enige regelmaat thema- bijeenkomsten georganiseerd. Deze evenementen vinden plaats op andere locaties en worden via de facebookpagina van Mijn Ateliertje en deze website bekend gemaakt.

Familie - vriendengroepen

Ook kunnen op aanvraag inspirerende workshops worden georganiseerd voor bijvoorbeeld familie en vriendengroepen.

Teamdag

Een creatieve activiteit ij ook bijzonder geschikt voor een teamdag. Op een creatieve manier samen bezig zijn, schept niet alleen gezelligheid. Het bevordert samenwerking en versterkt relaties. Even geen woorden, maar samen iets doen, werkt!

Voorbeelden: Kwaliteiten in beeld; Van wens naar werkelijkheid; Jij en de wereld; inspiratiekaartjes maken. Naar wens kan een nieuwe workshop uiteraard ook worden ontwikkeld.

 

Prijs is indicatie, per persoon. Offerte met passende prijs wordt opgemaakt na een persoonlijk gesprek, graag denk ik met je mee, om wensen en mogelijkheden af te stemmen. Prijs wordt o.a. beïnvloed door de grootte van de groep, kosten locatie, catering, duur van de activiteit en materialen. 

Duur: ochtend of middag (2,5 - 4 uur), of gehele dag (6 uur)

Individuele deskundigheidsbevordering

Voor deskundigheidsbevordering voor coaches en therapeuten ben je individueel ook welkom in Mijn Ateliertje. Ben je werkzaam als coach, begeleider of therapeut en heb je een wens in persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Ik denk graag met je mee hoe jij je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Ook in deze begeleiding wordt je creativiteit aangesproken door te tekenen, schilderen en/of boetseren.

Prijs is 85 euro per individuele sessie van een uur. Dit is inclusief koffie-thee en alle materialen.

Prijs Leertherapie in kleine groep: op aanvraag, en wordt mede bepaald door locatie, duur en materialen

 

Groep deskundigheidsbevordering

Voor verzorgen van interactieve,  ervaringsgerichte nascholing en onderwijsactiviteiten, zoals gastcolleges, kunt u mij vrijblijvend benaderen. Graag denk ik mee in mogelijkheden.

 

Voor begeleiden van studenten, geven van leertherapie en lesgeven kunt u mij ook benaderen. De laatste jaren ben ik voor genoemde onderwijsactiviteiten als CRKBO-geregistreerd docent reeds verbonden aan de Vrije Academie 't Pad in Opheusden en ben ik ook voor andere onderwijsorganisaties beschikbaar. Denk hierbij aan onderwerpen gerelateerd aan persoonlijke en professionele ontwikkeling bijvoorbeeld, en vergroten persoonlijke effectiviteit en creativiteit. Uiteraard ook mogelijk om de combinatie te maken met het ervaren door beeldende en lichaamsgerichte oefeningen.

 

Voorbeelden voor een nascholing zijn een ervaringsgerichte dag over de krachtige werking van de unieke combinatie van psychosociale beeldende therapie en acceptatie en commitment therapie. Of bijvoorbeeld laten ervaren van beeldende oefeningen, welke bijvoorbeeld coaches en therapeuten in hun eigen complementaire praktijk ook zelf kunnen toepassen. Laat uw wensen weten, ik denk graag met u mee over een afwisselende invulling van een boeiende, ervaringsgerichte, leuke en leerzame dag.

Prijs is op aanvraag, en o.a. afhankelijk van locatie, duur, tijdsinvestering voor ontwikkeling van programma's en gebruik van materialen.

 

Intervisie

Bij het opstarten en/of begeleiden van intervisiegroepen, kan het proces een professionele boost geven iemand van buitenaf dit te laten doen. Ook daarvoor ben ik beschikbaar. 

Prijs is indicatie pp en wordt mede bepaald door grootte van de groep, locatie, en duur van de activiteiten